Üdvözöllek!

Szeretettel üdvözlünk téged a G-Portal egyik FC Barcelonával foglalkozó honlapján! Ha kedveled a méltán elismert és a világ egyik legjobb csapatának tartott spanyol klubot, akkor mindenképp maradj a barcanewssal, hiszen itt minden nap friss és biztos forrásból érkező információkat, képeket és emellett videókat találsz, hogy mindenről azonnal értesülj! Kellemes időtöltést és böngészést kíván a főszerkesztő: maddie és a lap társszerkesztője: evelin!

{FC Barcelona}
{Hírek}
{Ikonbázis}

Kövesd az oldalt facebookon is, ahol a napi híreket ezentúl röviden is megtalálhatjátok! Jelöljétek ismerősnek az oldalt! facebook profil#

 

~Admin: maddie
~Társszerk.: evelin
~Open: '10.07.14.
~Reopen: '11.08.17.
~Theme: FC Barcelona
~URL: barcanews.gportal.hu
~Web: gportal#
~Mail: barcanews@freemail.hu
~Design: 07./szürke - maddie
~Css: maddie
~Credit: {1}, {2}, {3}
~Other: regisztráció# belépés# kilépés#
~Old News: 1;2
tracker

Believe.hu TopFanSites

Tickets

 

 
Keress az oldalon!

 

 
Archívum!
Friss bejegyzések
2011.09.02. 18:14
2011.08.30. 19:01
2011.08.30. 18:59
2011.08.29. 21:04
2011.08.27. 10:37
2011.08.26. 11:32
2011.08.26. 11:24
2011.08.26. 11:19
2011.08.26. 11:15
2011.08.25. 19:50
Friss hozzászólások
 
Következik!

Next Match:

FC Barcelona - FC Porto

-  Európai Szuperkupa
Augusztus 26. Péntek (20:30)
TV: DigiSport

 
Hivatalos!

Nézz be a csapat hivatalos, online oldalára. Fanatikus drukkereknek kötelező! official website#

~FCBarcelona.com / ~FCBarcelona.cat

 
Elite Linkek!

Kizárólag sport témájú oldalak jelentkezését várjuk a chatben!


 
Chat!

Ketten vagyunk! Szerkesztő: maddie, Társszerk: evelin

 
 
 
Belépés!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek!

Guardiola tegnapi sajtótájékoztatója

2011.08.26. 11:24, maddie
forrás: eurobarca

„Kiváló döntő lesz két olyan csapat között, melyek megérdemlik, hogy itt legyenek” – jelezte Pep Guardiola egy nappal az Európai Szuperkupa döntője előtt, ahol a Barcelona a Portóval találkozik. A katalán szakvezető a meccset megelőző sajtótájékoztatóján hosszasan elemezte és méltatta a riválist, illetve beszélt a meccs nehézségeiről is.

„Én egy döntő előtt mindig úgy gondolkozom, hogy különleges lehetőség előtt állsz, mert talán soha többet nem játszhatsz majd hasonló környezetben. Úgyhogy ez egy megismételhetetlen esély, részben élvezni kell, részben meg kell érte szenvedni, és nagyon nem lesz könnyű megnyerni. Az a tendencia, hogy az utóbbi időszakban több kupát is nyertünk talán azt jelenthetné, hogy könnyű dolog kupákat nyerni, de ennek éppen az ellenkezője az igaz. Minél többet nyertél, annál nehezebb lesz ismét győznöd. Erről tanúskodik a sport és konkrétan a foci históriája is, ez mindig így van” – vélte Guardiola, majd rátért a soros ellenfélre.

A Porto egy olyan együttes, mely nem vár rád a pályán, hanem támad, és folyamatosan megnehezíti a dolgodat. Ha labdát szereznek, azonnal kezdenek is vele valamit és támadnak. Nagyon föl is tolják a védekezésüket. Mindannyian nagyon jól futballoznak, és szívvel-lélekkel teszik a dolgukat. Sok olyan dolog van, amit mi csak szeretnénk olyan jól csinálni, mint ők.”

„Cserélnek edzőket, cserélnek játékosokat, és továbbra is nyernek. Az elmúlt évben úgy nyerték meg a bajnokságot, hogy egyetlen meccset sem veszítettek el. Ez egy borzasztóan erős csapat minden tekintetben, úgyhogy kivételes meccset kell játszanunk, hogy győzni tudjunk” – elemezte az esélyeket a tréner.

Pep a Real Madriddal kapcsolatos kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni a sajtótájékoztatón, viszont beszélt arról, hogy Martín Montoya a Barcelona B keretéből azonnal a felnőtt válogatott keretébe kapott meghívást, ami különösen ritka egy olyan erős válogatottnál, mint a spanyol. „Bevallom őszintén, hogy meglepődtem. Bármennyire is szeretem a felnőtt csapatot és a fiatalokat is, számomra ez meglepetés volt, de nagyon kellemes meglepetés. Biztos vagyok benne, hogy jól fogják fogadni, és egyedül biztosan nem fogja érezni magát. Reméljük, hogy Puyol és Piqué meggyógyulnak, és összeadhatjuk a válogatott tizenegyét” – tréfálkozott végezetül az edző. 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

2011.08.25., 16:03 a Barca ma délelőtt elutazott Nizába, ahonnan busszal indultak tovább Monacóba. A délután folyamán sajtótájékoztatók fognak következni várhatóan Guardiola valamint Pedro és Fábregas jóvoltából. Este a csapat edzést tart a II. Lajos Stadionban. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

2011.08.23., 12:48 Puyol orvosa szerint a csapatkapitány 3 hét múlva felépül, így szeptemberben már teljes értékű munkát tud végezni a csapattal együtt. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.20., 13:03 a Barca teljes kerete és a B csapatból felhívott, Montoya, Muniesa és Dos Santos is jelen volt a tegnapi átmozgató edzésen, amely előtt elkészült a kötelező csapatkép a 2011/12-es szezonra! A csapat ma 9 és 19 órakor is tréninget tart, ezek nyilvánosak lesznek! - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.18., 18:00 új ikonok a bázison, kategóriák: játékosok, el clásicók. - evelin megnézem#
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

 

 


A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.