Üdvözöllek!

Szeretettel üdvözlünk téged a G-Portal egyik FC Barcelonával foglalkozó honlapján! Ha kedveled a méltán elismert és a világ egyik legjobb csapatának tartott spanyol klubot, akkor mindenképp maradj a barcanewssal, hiszen itt minden nap friss és biztos forrásból érkező információkat, képeket és emellett videókat találsz, hogy mindenről azonnal értesülj! Kellemes időtöltést és böngészést kíván a főszerkesztő: maddie és a lap társszerkesztője: evelin!

{FC Barcelona}
{Hírek}
{Ikonbázis}

Kövesd az oldalt facebookon is, ahol a napi híreket ezentúl röviden is megtalálhatjátok! Jelöljétek ismerősnek az oldalt! facebook profil#

 

~Admin: maddie
~Társszerk.: evelin
~Open: '10.07.14.
~Reopen: '11.08.17.
~Theme: FC Barcelona
~URL: barcanews.gportal.hu
~Web: gportal#
~Mail: barcanews@freemail.hu
~Design: 07./szürke - maddie
~Css: maddie
~Credit: {1}, {2}, {3}
~Other: regisztráció# belépés# kilépés#
~Old News: 1;2
tracker

Believe.hu TopFanSites

Tickets

 

 
Keress az oldalon!

 

 
Archívum!
Friss bejegyzések
2011.09.02. 18:14
2011.08.30. 19:01
2011.08.30. 18:59
2011.08.29. 21:04
2011.08.27. 10:37
2011.08.26. 11:32
2011.08.26. 11:24
2011.08.26. 11:19
2011.08.26. 11:15
2011.08.25. 19:50
Friss hozzászólások
 
Következik!

Next Match:

FC Barcelona - FC Porto

-  Európai Szuperkupa
Augusztus 26. Péntek (20:30)
TV: DigiSport

 
Hivatalos!

Nézz be a csapat hivatalos, online oldalára. Fanatikus drukkereknek kötelező! official website#

~FCBarcelona.com / ~FCBarcelona.cat

 
Elite Linkek!

Kizárólag sport témájú oldalak jelentkezését várjuk a chatben!


 
Chat!

Ketten vagyunk! Szerkesztő: maddie, Társszerk: evelin

 
 
 
Belépés!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek!

Pep nyilatkozatai a tegnapi meccsről

2011.08.30. 19:01, evelin
forrás: eurobarca.hu

„Csak egy született védőnk volt, ezért az volt a tervünk, hogy járassuk sokat a labdát sok középpályással. A Szuperkupa után kevés pihenőnk volt, de ezzel együtt is rendkívül jó meccset játszottunk, hogy ezzel zárjuk az előidényt. Mert én mindig úgy gondolom, hogy az előszezon az első vagy a második bajnoki fordulóval zárul, és a válogatott szünet után kezdődik csak igazán a szezon. De nagyon elégedettek vagyunk. Ha mindenki itt lett volna, talán nem változtatunk a játékrendszeren, de ez sem biztos” – kezdte az edző.

Nagyon jól futballoztunk, úgyhogy elégedettek vagyunk. Ez is bizonyítéka annak, hogy a siker még több önbizalmat tud adni a csapatnak, mely tehet egy lépést előre. Az lehetetlen, hogy ők elkényelmesedjenek. Ha veszítünk, az nem azért lesz.

„Ha nem így játszol, nem győzöd le a Villarrealt ilyen fölénnyel. Már ismerjük, hogy mire képesek. Nagyobb költségvetéssel persze a legjobb játékosokat vásárolhatod meg, de tavaly például a Hercules 0-2-t játszott itt, ami lehetett volna 0-4 is.

Sokan játszottak jó mérkőzést hétfőn este, de érdekes módon Guardiola inkább két olyan játékost emelt ki a többi közül, akik a munka kevésbé látványos részét végezték.

„Mascheranót és Keitát hagyjátok békén, mert ők az én „kislányaim.” Két óriási egyéniség, Mascherano ráadásul az argentin válogatott kapitánya. Megfizethetetlen értéket képviselnek a csapat számára. Az ad értelmet az edző szakmájának, ha ilyen játékosai vannak, mint ők.”

Esett szó aztán az új igazolásokról is, Fábregasról és Alexisről, akik mindketten gólt is szereztek a fölényes diadal során.

„Egy igazolástól mindig azt várod, hogy illeszkedjen be, menjen minden rendben, de Cesc előnyben van, mert innen valósi, ismeri a játékosokat, és van egy másik előnye is: 23 évesen már kapitánya volt egy jelentős angol csapatnak. Erős a személyisége. Tudtuk, hogy föl kell vennie a ritmust, de nagyon elégedettek vagyunk, hogy mind ő, mind Alexis jól haladnak, még ha utóbbinak ma egy kicsit nehezebben is ment.

Alexis kapcsán Guardiola még elmondta: „Soha nem könnyű dolog idejönni egy teljesen más városból és stadionból. Időt kell adnunk neki, de amikor belejött, láthattuk, hogy mire képes. Benne van a gól és benne van a tudás, hogy egyedül megverje a védőjét. Ráadásul egy igazán üdítő jelenség az öltözőben, rengeteget nevet, mindenki nagyon szereti. Gyorsan föl fogja venni a ritmust. És mivel nagyon szeret dolgozni, mindig segítünk neki.'''

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

2011.08.25., 16:03 a Barca ma délelőtt elutazott Nizába, ahonnan busszal indultak tovább Monacóba. A délután folyamán sajtótájékoztatók fognak következni várhatóan Guardiola valamint Pedro és Fábregas jóvoltából. Este a csapat edzést tart a II. Lajos Stadionban. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

2011.08.23., 12:48 Puyol orvosa szerint a csapatkapitány 3 hét múlva felépül, így szeptemberben már teljes értékű munkát tud végezni a csapattal együtt. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.20., 13:03 a Barca teljes kerete és a B csapatból felhívott, Montoya, Muniesa és Dos Santos is jelen volt a tegnapi átmozgató edzésen, amely előtt elkészült a kötelező csapatkép a 2011/12-es szezonra! A csapat ma 9 és 19 órakor is tréninget tart, ezek nyilvánosak lesznek! - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.18., 18:00 új ikonok a bázison, kategóriák: játékosok, el clásicók. - evelin megnézem#
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

 

 


Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre