Üdvözöllek!

Szeretettel üdvözlünk téged a G-Portal egyik FC Barcelonával foglalkozó honlapján! Ha kedveled a méltán elismert és a világ egyik legjobb csapatának tartott spanyol klubot, akkor mindenképp maradj a barcanewssal, hiszen itt minden nap friss és biztos forrásból érkező információkat, képeket és emellett videókat találsz, hogy mindenről azonnal értesülj! Kellemes időtöltést és böngészést kíván a főszerkesztő: maddie és a lap társszerkesztője: evelin!

{FC Barcelona}
{Hírek}
{Ikonbázis}

Kövesd az oldalt facebookon is, ahol a napi híreket ezentúl röviden is megtalálhatjátok! Jelöljétek ismerősnek az oldalt! facebook profil#

 

~Admin: maddie
~Társszerk.: evelin
~Open: '10.07.14.
~Reopen: '11.08.17.
~Theme: FC Barcelona
~URL: barcanews.gportal.hu
~Web: gportal#
~Mail: barcanews@freemail.hu
~Design: 07./szürke - maddie
~Css: maddie
~Credit: {1}, {2}, {3}
~Other: regisztráció# belépés# kilépés#
~Old News: 1;2
tracker

Believe.hu TopFanSites

Tickets

 

 
Keress az oldalon!

 

 
Archívum!
Friss bejegyzések
2011.09.02. 18:14
2011.08.30. 19:01
2011.08.30. 18:59
2011.08.29. 21:04
2011.08.27. 10:37
2011.08.26. 11:32
2011.08.26. 11:24
2011.08.26. 11:19
2011.08.26. 11:15
2011.08.25. 19:50
Friss hozzászólások
 
Következik!

Next Match:

FC Barcelona - FC Porto

-  Európai Szuperkupa
Augusztus 26. Péntek (20:30)
TV: DigiSport

 
Hivatalos!

Nézz be a csapat hivatalos, online oldalára. Fanatikus drukkereknek kötelező! official website#

~FCBarcelona.com / ~FCBarcelona.cat

 
Elite Linkek!

Kizárólag sport témájú oldalak jelentkezését várjuk a chatben!


 
Chat!

Ketten vagyunk! Szerkesztő: maddie, Társszerk: evelin

 
 
 
Belépés!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News 1!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.28.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PEDRITO!
http://i28.tinypic.com/vghf6a.pngÍgy este jutott eszembe, hogy a mi drága Pedronk ma ünnepli a 23. születésnapját! Így a barcanews nevében még sok-sok Barcás évet és milliónyi gólt kívánunk! <3 Happy B'day! Visca El Barca! ;)

 

 

 

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.28.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:VAN GAALNAK A BARCA A FAVORITJA!
Van Gaal, a Bayern München jelenlegi vezetőedzője és a Barcelona korábbi vezetőedzője szerint a Barca az a klub ami a következő szezonban megnyerheti a BL-t!
"A Barcelona a legjobb csapat Europában, éppen ezért számomra ő a favorit, aki megnyerheti a Bajnokok Ligáját" majd hozzátette "A Chelsea és a Manchester United vannak még egy szinten vele." (utálom a Chelseat - maddie). Szerinte a 2. vonalban az alábbi gárdák szerepelnek: "Inter, a Lyon és az új Real Madrid Mourinhoval". "A tavalyik két döntős nem elég erős, náluk sokkal jobb Barca, de mint tudjuk nem mindig a legerősebb csapatok nyernek. A Real tett egy lépést előre Mourinhoval, aki fel tudja éleszteni a Madridot Europában, ahogy azt tette azokkal a csapatokkal, akiknél dolgozott az elmúlt években."  Én személy szerint nagyszerű embernek tartom Van Gaalt és örülök a mostani nyilatkozatának! (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.28.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:OSLÓI KERET!
Josep Guardiola vezetőedző kijelölte a Norvégiába utazó keretét, ahol a Barcelona az első felkészülési mérkőzésén vesz részt az új idényben. A listáról kimaradt Abidal, aki csak a héten kezdett el edzeni, valamint Hleb, Oier, Cuenca és Masip, akik mindannyian technikai döntés miatt nem utazhatnak. Barcelonában marad továbbá még Jeffren, akinek a héten kisebb fájdalmai voltak a combjában, így a találkozó helyett ő inkább a mielőbbi felépülésére koncentrál. Az Oslóba utazó keret: Pinto, Adriano, Bojan, Ibrahimovics, Keita, Maxwell, Milito, Víctor Sánchez, Miño, Armando, Benja, Dalmau, Edu Oriol, Ilie, Jonathan dos Santos, Jonathan Soriano, Martí Riverola, Muniesa, Nolito, Sergi Gómez, Sergi Roberto és Tello. (C) - NEM saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.28.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:DAVID IBIZÁN NYARAL!
http://i25.tinypic.com/308fg2t.jpgDavid a családjával Ibizán tölti a megérdemelt pihenését. Nagyon édes, tegnapi képek készültek, érdemes őket megnézni!  - KÉPEK!

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.28.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:VALDES A BARCA TV-NEK NYILATKOZOTT!
Victor a nyaralása után pár nappal megjelent Gavában és szurkolók persze hatalmas örömmel fogadták és éltették! A Barca kapusa egyáltalán nem csalódott,hogy nem játszott a VB-n és boldog, hogy ott lehetett a válogatottal. Így nyilatkozott a Barca TV-nek: "Éhesek vagyunk a sikerre, ahogyan az elmúlt szezonban is azok voltunk. Nagyon fiatal csapat a mienk, és  ez a titka annak, hogy még mindig ambiciózusak vagyunk a sikerre. Az új igazolásaink is segítséget adnak ahhoz, hogy fontos címeket gyűjtsünk be."  "Villa és Adriano érkezésével még tökéletesebb lett a keret. Fontos játékosok voltak korábban a klubjukban, és itt is azok lesznek. Biztos vagyok abban, hogy ezt bizonyítani is fogják majd a pályán." Valdes nyilatkozott a Fabregas ügyben is: "Jó srác, és nagyon jóban vagyunk. Nagy játékos, csodákat tehet itt, és gyorsan be fog illeszkedni. Örülnék, ha hazatérne, és ő is ezt várja. Közismert, hogy mire vágyik. Várjuk őt, mi is és a szurkolók is." (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.27.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:A BARCA MEGEGYEZETT AZ ARSENALLAL?
Szintén az elmundodeportivo.es szerint a Barca már megegyezett az Arsenallal Fabre ügyében és már a héten hivatalosan is a Barca játékosa lehet! Egyelőre csak találgatások vannak. Rosell a héten Londonba utazik, hogy aláírja a megfelelő papírokat, illetve, hogy Cesc búcsút vehessen Wengertől és a csapattársaitól. Én reménykedek, hogy a héten eldől a sorsa és hozzánk jön, mert már ezt várom hónapok óta... (L) (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.27.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:MARCOS SENNA A BARCÁBAN?
Az elmundodeportivo.es szerint Marcos Senna már a héten az FCB-hez tartozhat!  Állítólag a Barcelona már meghozta a döntését, miszerint a Villareal 34 éves védekező középpályását igazolná le Touré pótlására, mindössze 2 millióért! Viszont a felszabaduló 7-8 millió lehetővé tenné, hogy még több pénzt tartalékoljanak a Cesc-ügyre! A transzfer lezárására csütörtökön kerülhet sor, amikor Rosell a Fabregas tárgyalás kapcsán Londonban lesz, mivel akkor játszik barátságos mérkőzést a Villarreal a Tottenham Hotspur-rel. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.26.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:ERIC MÁR BARCELONÁBAN TARTÓZKODIK!
http://i25.tinypic.com/107uwde.jpgEric Abidal a VB játékosok közül elsőnek csatlakozott a kerethez. "Első fecskének" is nevezhető Abidal visszatérése, hiszen a francia balhátvéd a válogatottal már a csoportmeccsek során kiesett, így a vakációja is rövidebb volt. Ma délelőtt átesett a szokásos, szezon előtti orvosi vizsgálatokon, így ma már a dupla edzéseken készülhet Ibráékkal. A VB játékosok közül a következő visszatérők Márquez, Alves és Messi lesz, valamint a hétvégén a győztesek, azaz Puyolék. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.26.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:KEZDŐDIK A MÁSODIK HÉT!
A múlt heti edzések természetesen ezen a héten is folytatódnak. Pep ma és holnap is 2 edzést tart, egyelőre még mindig a VB-n részt vevő játékosok nélkül a Ciudad Deportivában. Szerda reggel egy utolsó értekezletet is tartanak, csütörtökön reggel pedig a gárda indul Oslóba, ahol a Valerengával játszanak egy felkészülési mérkőzést. Péntek délelőtt a csapat pihenőt kapott, azonban délután egy tréning vár rájuk, majd egy közös vacsora. Szombaton viszont csak egy edzés lesz megtartva,mivel vasárnap a gárántvörös-kékek már indulnak az ázsiai túrára, amiről információkat olvashattok az előző frissekben! (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.25.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:CESC FELTÉTELEK!
http://i30.tinypic.com/357hd7n.jpgA sport.es szerint az FCB és Fabre már megállapodtak, hogy milyen feltételek mellett lesz a katalánok játékosa. Itt gondolok a fizetésre és az éves kontraktusra, ami állítólag 5 év körül lenne, első évi fizetése pedig 7 millió. Az Arsenal még mindig nem jutott egyről a kettőre, de ha mégis sikerülne megállapodni velük, akkor ez az 5 éves kontraktus Cesc karrierjének legaktívabb időszaka lenne. A 7 millió valószínűleg nem jelentene problémát, mivel a nemrég távozott Henry volt a Barca egyik legjobban fizetett játékosa, valamint Márquez esetleges távozásával még több pénz szabadulna fel. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.25.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:AZ ÁZSIAI TÚRÁRÓL!
A csapat augusztus 1.-én 16:00-kor már utazik a bamutatkozó túrára Ázsiába a Türkish Airlines légitársaság egyik gépével 19.377 kilométer megtételével. Ugyanezzel a géppel 9.-én, 07:30-kor szállnak le Barcelonában. Helyi idő szerint 11:30-kor, európai idő szerint pedig 04:30-kor érkeznek meg Szöulba, ahol egy kisebb pihenő után edzeni mennek. Második edzésre 4.-én kerül sor még délelőtt, majd este 8-kor is. A Barca a K-League válogatottal játszik, majd ezután Kínába mennek, ahol 2 edzést ismét tartanak! Augusztus 7.-én egy újabb meccs vár rájuk a Guoannal. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.24.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:TRÉNING KÉPEK!
http://i32.tinypic.com/mvtdzo.jpgA 20.-ai edzésről hoztam néhány fotót, számszerint 15 darabot. A képeken többnyire Militot, Ibrát és már Adrianot is láthatjuk, de feltűnik Pep is a többiek mellett! Remélem Adriano hamar beilleszkedik.  - KÉPEK!

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.24.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:ELSŐ HETI FELKÉSZÜLÉS!
A ma reggeli tréninggel befejeződött a felkészülés első hete. Még csütörtökön tartottak egy kora esti edzést, pénteken kettőt és ma reggel is dolgozott Pep csapata. A csütörtöki napon bekapcsolódott a tréningbe Isaac Cuenca is, aki a Juvenil 'A' csapatának harmadik legtöbb gólt szerző játékosa volt. A pénteki 2 tréning alkalmával a csapat az erőnléti gyakorlatok mellett már technikai és taktikai területeken is dolgoztak! Fontás és Victor Vázquez rehabilitáción vettek részt. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.24.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:KEITA IGAZOLÁST SÜRGET!
Seydou Keita a csütörtöki sajtótájékoztatón megemlítette, hogy ő örülne, ha valaki érkezne Yaya Touré üres posztjára! Sőt akár Cesc érkezésében is reménykedik, persze ő így lehet, hogy  a kispadra kerülne. „Egyelőre nem beszéltem erről a lehetőségről az edzővel, de természetesen hajlandó vagyok bármilyen poszton játszani, bárhol, ahol a mester kéri. A középpályán belső vagy szélső posztokon visszatoltan vagy előretoltan. Nyilvánvalóan azért jobb, ha egy újabb védekező középpályást igazolunk, mert szükségünk van jó játékosokra” „Cesc remek futballista, úgyhogy ha jön, biztosan nagy segítségére lesz a csapatnak, hiszen garantáltan sokat hozzá tudna tenni a játékunkhoz. Nekem is jó, ha ő idekerül.” Seydou beszélt Ibra formájáról is: „Ibra ugyanolyan, mint bármikor máskor, mindenkivel tréfálkozik, és keményen dolgozik. Biztosan szeretne jobban teljesíteni, mint tavaly, és lehetőség szerint még több gólt szerezni, ezzel is segítve a csapatot” – érvelt Keita. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.21.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:AZ ARSENAL HÚZZA CESC-ÜGYÉT!
A VB után még jobban pörög Fabregas ügye, amibe már nem csak a 2 klub, hanem a játékosok is beleszólnak! Legfrissebb Xavi hozzászólása, miszerint a londoni klub feleslegesen "csinálja a fesztivált"! Xavi a brit Daily Mailnek a következőket nyilatkozta: „Mindannyian tudjuk, hogy hol szeretne játszani Cesc a következő idényben, az persze megint más kérdés, hogy idén nyáron lesz-e elég idő a megegyezésre. Az Arsenalnak meg kell értenie, hogy csak halogatják az elkerülhetetlent. Ha idén nyáron nem érjük el, hogy visszaigazol, akkor az Arsenal tulajdonképpen csak azt érné el, hogy egy évig még kölcsönben náluk játszana, mert semmit nem tudnak tenni az ellen, hogy legkésőbb jövő nyáron visszatérjen.” „Természetesen idénre sem adtuk még föl, hogy hozzánk jön, de ha végül ez nem így lenne, akkor is maximum egy évet kell várni arra, hogy hazatérjen. Az ügynökeinek egy egész idény állna a rendelkezésükre, hogy sikerüljön kidolgozni egy megegyezést, ezért jövő nyáron legkésőbb megszületne a megegyezés” „Ott voltunk vele öt héten keresztül Dél-Afrikában, és pontosan tudjuk, hogy a Barcelonában szeretne lenni, ahogyan azt teljesen világosan ki is jelentette korábban. Az persze megint egy más kérdés, hogy olyan körülmények veszik-e majd körül Londonban, hogy az Arsenal szurkolóira tekintettel, végül úgy dönt: marad még egy szezont.”(C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.21.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:SANTANDERBEN KEZDÜNK!
Tegnap Madridban a Spanyol Labdarúgó Szövetség kissorsolta a 2010/2011-es spanyol bajnokság menetrendjét és a Barca a Racing Santander-nél kezd. Az ősellenség Real Madrid és Barcelona 2 csúcsrangadójára november 28.-án Katalóniában és április 17.-én a fővárosban kerül sor! A Liga augusztus 29-én rajtol, és jövő év május 22-én ér majd véget. 1. forduló:

 Levante-Sevilla
 Mallorca-Real Madrid
 Espanyol-Getafe
 Atlético-Sporting
 Real Sociedad-Villarreal
 Deportivo-Zaragoza
 Osasuna-Almería
 Racing-Barcelona
 Málaga-Valencia
 Hércules-Athletic.

(C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.20.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:KABORÉ TOURÉ HELYÉN?
Felröppentek olyan hírek/pletykák, miszerint a 22 éves Olympique Marseilles középpályás iránt érdeklődik a Barcelona! Kaborénak azonban a francia klubbal 2013-ig van szerződése. Azonban a havi 50.000 eurós fizetése miatt úgy tűnik, hogy talán a Barcának megfizethető lenne. Egyelőre több információt nem tudtam meg erről az esetleges transzferről, de persze mindenről tájékoztatlak majd titeket. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.19.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:PEP A CESC-ÜGYRŐL ÉS YAYARÓL!
Pep a mai sajtótájékoztatón nyilatkozott az Arsenal-Barcelona vitáról és, hogy mindenképp olyan szintű játékos kell a középpályássora mint Xavi, Iniesta, vagy épp olyan mint Touré! „Nagyon meg kell küzdeni azért, hogy Cesc jöhessen. Meg kell kérdezni az ügy állásáról Andonit, illetve Bartomeu urat. Én megértem, hogy ő egy fontos játékosa az Arsenalnak, és hogy ők nem akarnak tárgyalni, még ha mi szeretnénk is itt tudni őt. Nem vagyok sem optimista, sem pesszimista ebben a kérdésben, megértem, hogy nehéz előrejutni, és hogy Wenger meg kívánja tartani. De meg kell értenünk, hogy őt nem csak mi szeretnénk a magunkénak tudni, hanem az Arsenalon kívül még számos angol klub, vagy éppen a Real Madrid is.” - „Ha nem jön, hogyan néz majd ki a középpályássor? Ezen a területen nem vagyunk jól eleresztve, és kevesebb játékosunk van, úgyhogy ha előáll ez a helyzet, dönteni fogunk. Folynak tárgyalások jelenleg is. Keresünk olyan stílusú játékost is, mint Xavi és Iniesta, és olyat is, mint Touré." - „Touré távozása nagy veszteség számunkra. Megértem, hogy több lehetőségre vágyott bizonyos meccseken, amit én nem adtam meg neki. Mindent megtettem annak érdekében, hogy végül maradjon, mert különleges adottságai vannak, és ugyan az öltözőben is mindenki szerette, végül a távozás mellett döntött. Nem tudtunk tenni semmit.”(C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.19.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:ADRIANO BEMUTATÁSA!
http://i31.tinypic.com/502syc.jpgAdriano zárt kapus bemutatásáról hoztam 6 darab képet, természetesen Rosell is fellelhető pár fotón.  - KÉPEK!

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.19.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:TITI A CESC ÜGYBEN NYILATKOZOTT!
Thierry nyilatkozott Cesc helyzetéről a Five's Sportsweek rádióműsorban. Szerinte mindenképp jobb lenne, ha Fabregas maradna a londoni klubnál! "Nem irigylem őt a mostani helyzetéért, mert katalán, ugyanakkor viszont imádja az Arsenalt. nekem, mint Arsenal drukkernek az tetszene, ha Londonban maradna, de azt is megérteném, ha hazatérne." Herny arról is beszélt, hogy egyszer talán visszatér Londonba. "Még nem tudom, mit fogok csinálni, ha abbahagyom, de vissza szeretnék térni az Arsenalhoz, akár mint vízhordó is, egyszerűen imádom azt a klubot. Most azonban játszani és trófeákat nyerni jöttem New Yorkba." (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.19.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:RAFA CSATLAKOZIK THIERRYHEZ?
Elég meglepő hír látott napvilágot ma reggel! Olyan pletykák (?) terjengenek, hogy talán Márquez is csatlakozna Henry mellé a Red Bullshoz! Ezt a játékos egyik nyilatkozata is alátámasztotta: "Szépen szeretnék elmenni a Barcából, és azt várom, hogy gyorsan döntünk a jövőmről, az MLS-ben vagy az MLS-en kívül. Szeretnék az USA-ban vagy Mexikóban játszani, ahol lehetőséget kapok." Ha infók jelennek meg, talán eldőlhet Rafa sorsa, mindenesetre én szeretném ha nálunk maradna.  (C) - saját írás!

RÉGEBBI FRISSEK

 

2011.08.25., 16:03 a Barca ma délelőtt elutazott Nizába, ahonnan busszal indultak tovább Monacóba. A délután folyamán sajtótájékoztatók fognak következni várhatóan Guardiola valamint Pedro és Fábregas jóvoltából. Este a csapat edzést tart a II. Lajos Stadionban. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

2011.08.23., 12:48 Puyol orvosa szerint a csapatkapitány 3 hét múlva felépül, így szeptemberben már teljes értékű munkát tud végezni a csapattal együtt. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.20., 13:03 a Barca teljes kerete és a B csapatból felhívott, Montoya, Muniesa és Dos Santos is jelen volt a tegnapi átmozgató edzésen, amely előtt elkészült a kötelező csapatkép a 2011/12-es szezonra! A csapat ma 9 és 19 órakor is tréninget tart, ezek nyilvánosak lesznek! - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.18., 18:00 új ikonok a bázison, kategóriák: játékosok, el clásicók. - evelin megnézem#
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

 

 


A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.