Üdvözöllek!

Szeretettel üdvözlünk téged a G-Portal egyik FC Barcelonával foglalkozó honlapján! Ha kedveled a méltán elismert és a világ egyik legjobb csapatának tartott spanyol klubot, akkor mindenképp maradj a barcanewssal, hiszen itt minden nap friss és biztos forrásból érkező információkat, képeket és emellett videókat találsz, hogy mindenről azonnal értesülj! Kellemes időtöltést és böngészést kíván a főszerkesztő: maddie és a lap társszerkesztője: evelin!

{FC Barcelona}
{Hírek}
{Ikonbázis}

Kövesd az oldalt facebookon is, ahol a napi híreket ezentúl röviden is megtalálhatjátok! Jelöljétek ismerősnek az oldalt! facebook profil#

 

~Admin: maddie
~Társszerk.: evelin
~Open: '10.07.14.
~Reopen: '11.08.17.
~Theme: FC Barcelona
~URL: barcanews.gportal.hu
~Web: gportal#
~Mail: barcanews@freemail.hu
~Design: 07./szürke - maddie
~Css: maddie
~Credit: {1}, {2}, {3}
~Other: regisztráció# belépés# kilépés#
~Old News: 1;2
tracker

Believe.hu TopFanSites

Tickets

 

 
Keress az oldalon!

 

 
Archívum!
Friss bejegyzések
2011.09.02. 18:14
2011.08.30. 19:01
2011.08.30. 18:59
2011.08.29. 21:04
2011.08.27. 10:37
2011.08.26. 11:32
2011.08.26. 11:24
2011.08.26. 11:19
2011.08.26. 11:15
2011.08.25. 19:50
Friss hozzászólások
 
Következik!

Next Match:

FC Barcelona - FC Porto

-  Európai Szuperkupa
Augusztus 26. Péntek (20:30)
TV: DigiSport

 
Hivatalos!

Nézz be a csapat hivatalos, online oldalára. Fanatikus drukkereknek kötelező! official website#

~FCBarcelona.com / ~FCBarcelona.cat

 
Elite Linkek!

Kizárólag sport témájú oldalak jelentkezését várjuk a chatben!


 
Chat!

Ketten vagyunk! Szerkesztő: maddie, Társszerk: evelin

 
 
 
Belépés!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News 2!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.18.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:HÉTFŐN MÁR ELŐSZEZON!
Sajnálom, hogy kevés frisst hozok ide, meg a klutzra is, de a netem űber lassú, ha így lehet fogalmazni. Most viszont egy fontos hírt írnék meg! Hétfőn, azaz már holnap megkezdődik a 2010/2011-es szezon, persze a VB-n résztvevő játékosok kihagyják az edzést pihenésük miatt, ezért Pep fiai nélkülük, viszont 17 Barça Atlétices fiatallal tréningeznek majd a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőpályán háromnegyed 9-kor. Pinto, Milito, Maxwell, Adriano, Keita, Jeffren, Ibrahimovic mellettük pedig a kölcsönből visszatérő játékosoknak is meg kell jelenni, tehát Victor Sáncheznek, Alexander Hlebnek és persze már Adriano Correianak is! A 17 előrendelt fiatal pedig: Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Fontàs, Muniesa, Martí Riverola, Ilie, Víctor Vázquez, Sergi Roberto, Jonathan dos Santos, Edu Oriol, Benja, Jonathan Soriano, Nolito (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.17.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:ADRIANO A BARCÁBAN!
Hát én erre egyáltalán nem számítottam! Ma 13 órakor a brazil szélső védő Adriano Correia aláírta a papírokat és végérvényesen az FCB csapatához tartozik, így akár 2015-ig a Barca szolgálatában lehet. Kivásárlási árát összesen 90 millió euróban határozták meg. Ugyebár Csigrinszkij visszaigazolt Ukrajnában a napokban, ami elég gyorsan és úgymond csendesen zajlott le, ezért Adriano mezszáma a 21-es lesz. A Camp Nou jelenleg felújítás alatt áll, ezért a Sevillától érkező játékost zárt kapuk mögött mutatták be. Adrianonak egy álma vált valóra: "Nagyon, de nagyon boldog vagyok. Már alig várom, hogy találkozzam az új csapattársaimmal. Azt hiszem, minden játékos arról álmodik, hogy egyszer a Barçában játszhat, így amikor Del Nido elmondta nekem, hogy a Barcelona ajánlatot tett értem, s hogy ő ezt hajlandó elfogadni, nagyon izgatott lettem" "Úgy gondolom, az emberek az elmúlt években a sokoldalúságomra figyeltek fel, én pedig készen állok megtenni akármit, amit Pep kér tőlem a pályán. Persze jobban érzem magam a bal oldalon, de függetlenül attól, hogy hol játszom majd, mindent meg fogok tenni a gránátvörös-kék színekért." (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.15.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HÍREI!
Ma végre Javier Faus megtartotta az esedékes sajtótájékoztatót. A megbeszélésen a 155 millió eurós felvett kölcsönről, valamint a klub gazdasági helyzetéről volt szó. Az talán a legfontosabb dolog, hogy Faus kijelentette: mindössze 50 millió euró áll rendelkezésre a keret erősítéséhez. (Ami tudniillik nevetségesen kevés!) Szerinte mindenképp nyereséget kell termelni! "Az egyesület rosszabb gazdasági helyzetben van, mint azt eleinte gondoltuk. Vannak likviditási problémák, és a klub egy igencsak kedvezőtlen állapotban van financiálisan, ám az együttes nagyon erős, tele világbajnokkal és világklasszisokkal." - mondta. "Egy héten belül a kezünkben lesznek az elmúlt esztendő számadatai, szeptember közepére pedig várhatóan kész lesz majd a teljes analízis, melynek a segítségével egy komplett képet kaphatunk arról, hol is tartunk jelenleg" - utalt a gazdasági helyzetre. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.15.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:INIESTA BARCELONÁBAN!
http://i26.tinypic.com/106j2f9.jpgIniesta még 13.-án Barcelonában egy konferencián vett részt. Láthatjátok, hogy CAMPEONES DEL MUNDO feliratú pólót viselt! - KÉPEK!

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.15.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:MSN AVATAROK!
http://i30.tinypic.com/ok687o.jpgElkezdtem feltöltögetni az EXTRAS menüt! Most 4 msn avatart hoztam, amiket még tegnap készítettem. A közeljövőben még tervezek különböző grafikákat, többnyire háttérképeket. Esetleg megírhatjátok a chatbe, hogy milyen cuccokat látnátok még itt a lapon extraként!

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.15.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:HENRY A NY RED BULLÉ!
http://i29.tinypic.com/2q1hq9u.jpgAz FCB és Thierry útja ma végleg szétvált! Formája miatt, (számomra a világ egyik legjobb focistája, akárki-akármit mond!), az USA - New York Red Bull csapatához igazolt, a mai napon már hivatalos úton 13:15 perckor. Henry a RB hivatalos oldalán ezeket a szavakat nyilatkozta: „Ez egy új és izgalmas fejezet a karrieremben”, majd hozzátette: „Nagy megtiszteltetés a New York Red Bullsban játszani. Teljesen tisztában vagyok a csapat történelmével, és az egyetlen célom az itt tartózkodásom alatt az, hogy a klubot az első bajnoki címéhez segítsem." Sok sikert kívánok Thierry!(L) (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:MESSI PANAMÁBAN!
http://i31.tinypic.com/2e4vwpz.jpgÚjabb képek láttak napvilágot Messiről, méghozzá mai, friss fotók, ugyanis Panamában tartózkodik, ahol egy bizonyos jótékonysági partin vett részt, sőt beszélt Villáról és Cescről is. - KÉPEK!

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:PEP VÉGÉRVÉNYESEN ALÁÍRT!
Josep Guardiola ma, fél kettő körül végre aláírta a 2011.június 30.-áig tartó szerződését, Tito Vilanovával egyetemben. Így Pep hamarosan megkezdheti 3. évét a katalánoknál! Ez a 2 nagyszerű ember 21 találkozóból 87-et megnyert a Barçával, 23-szor játszott döntetlent, 11-szer pedig vesztesen hagyta el a gyepet. A kölcsönről való sajtótájékoztatóra pedig holnap kerül sor, az új információk szerint! (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:IBRA AZ ÖRDÖGÖKNÉL?
Manchester City érdeklődött Ibrahimovic iránt, azonban erről már nem igazán cikkeznek a Barcás oldalak. Most úgy tűnik, hogy a másik manchesteri klub is szeretné soraiban tudni! Sir Alex Ferguson minden bizonnyal szeretne még egy csatárt Rooney mellé és Ibrával erősítené a csapatát. Mino Raiola már tervbe vette a MU háza-táját, hogy megtudja mennyire komoly a vörös ördögök érdeklődése. Ha tudok bármilyen új infót, akkor azt megosztom majd veletek az üggyel kapcsolatban! (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:MESSI CANDIDEK!
http://i29.tinypic.com/2zqwn7k.jpgMessink Rio De Janeiroban pihen barátnője, Antonella Rocuzzo társaságában. Jó látni, hogy boldog és kiegyensúlyozott, sőt még egy aláírás is belefér a vakáció közepette. - KÉPEK!

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:GUARDIOLA ALÁÍR!
Josep Guardiola a Barca jelenlegi sikeredzője minden jel szerint ma aláírja az új szerződést! Tito Vilanova is folytatja a munkáját, azonban Toni Freixa több részletet nem árult el. A szakmai stáb többi tagja még plusz 3 éves szerződést kap. Xavier Faus gazdasági alelnök ma külön sajtótájékoztatót is tart, egy bizonyos 155 millió eurós kölcsön miatt. (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:A CESC-ÜGY ÁLLÁSA!
Minden FCB drukker tudja, hogy az új elnök, Rosell jelenlegi és legfontosabb célja, Cesc Fabregas leigazolása. Az ügy azonban még mindig nagyon súlyos, hisz Arsene Wenger hallani sem akar az ügyletről. Pár héttel ezelőtt Rosell kijelentette, hogy a Barca nem fog csillagászati összeget fizetni az egykor saját nevelésű játékosért! Azonban az tényleg pozitív hír, hogy a mai cikkek alapján az Arsenál úgy látszik kezd lemondani Cescről, hiszen Martin Keown nyilatkozata szerint Cesc távozik az Arsenaltól. Természetesen Wenger foggal-körömmel próbálja visszatartani, mert ő még egyáltalán nem mondott le róla. Még mindenképp várnunk kell, hiszen a játékos akarata szinte a legfontosabb! Fabregas már sokszor elmondta, hogy a Barcelona után a 2. otthonának tekinti a londoni klubot. Szerintem a megállapodás még pár hétig is elhúzodhat és a 35 millió eurós ajánlat szóba sem jöhet. Én speciel rettenetesen szeretném ha jönne, mert imádom Cescet! (C) - saját írás!

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/person.gif:maddie http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/notepad.gif:2010.07.14.  http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/gossip-girl/uploads/03.gif:OPEN!
Örömmel jelentem be, hogy megnyitottam a legújabb oldalamat és egyben Magyarország legújabb FC Barcelonával foglalkozó siteját! Igen én vagyok maddie, a klutz.gp szerkesztője. Nagyon nagy FCB drukker vagyok így gondoltam, hogy most miért-ne? Az oldal a frissekre fogja fektetni a hangsúlyt, tartalom a Barcáról csakis a fontosabbak lesznek.  Az FCB menüben persze már van pár modul. Az oldal stílusa is ilyen egysávos, ez is mutatja, hogy inkább csak friss cikkek meg képek lesznek. A dizájn most a spanyol válogatott képeiből készült, hisz ez most aktuális, ugyanis mindenki tudja, hogy világbajnokok lettek! A cikkeket mindig próbálom majd megfogalmazni én, a hosszabb terjedelműeket pedig egyéb oldalakról fogom hozni! Ne ijedjen meg senki, mert a klutzon ugyan úgy fogok frisselni, mert számomra azért mégis az az első számú oldal. Hozok mindjárt híreket nektek, de megkérek mindenkit, hogy elitebe ne nagyon jelentkezzetek, mert én szeretnék meghívni, de focival foglalkozó lapok próbálkozhatnak!

RÉGEBBI FRISSEK                                                                            ÚJABB FRISSEK

 

2011.08.25., 16:03 a Barca ma délelőtt elutazott Nizába, ahonnan busszal indultak tovább Monacóba. A délután folyamán sajtótájékoztatók fognak következni várhatóan Guardiola valamint Pedro és Fábregas jóvoltából. Este a csapat edzést tart a II. Lajos Stadionban. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

2011.08.23., 12:48 Puyol orvosa szerint a csapatkapitány 3 hét múlva felépül, így szeptemberben már teljes értékű munkát tud végezni a csapattal együtt. - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.20., 13:03 a Barca teljes kerete és a B csapatból felhívott, Montoya, Muniesa és Dos Santos is jelen volt a tegnapi átmozgató edzésen, amely előtt elkészült a kötelező csapatkép a 2011/12-es szezonra! A csapat ma 9 és 19 órakor is tréninget tart, ezek nyilvánosak lesznek! - maddie
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png
2011.08.18., 18:00 új ikonok a bázison, kategóriák: játékosok, el clásicók. - evelin megnézem#
http://kepfeltoltes.hu/110818/kiscsike_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

 

 


Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre